Privacybeleid

Wij, van doopsuikertje.be hechten zeer veel belang aan uw privacy. De meeste informatie op deze site is beschikbaar zonder dat er persoonlijke gegevens moeten worden verstrekt, maar toch is het mogelijk dat de gebruiker om persoonlijke informatie gevraagd wordt.

Deze informatie zal enkel gebruikt worden in het kader van vragen die u via deze website gesteld heeft.

Indien u zich wilt verzetten tegen het gebruik van uw gegevens kan dit steeds kosteloos en op verzoek. Hiervoor dient u zich te richten tot Doopsuikertje: Begonialaan 24, 9870 Zulte, info@doopsuikertje.be. Uw persoonsgegevens worden nooit doorgegeven aan derden.

Conform de wet op de verwerking van persoonsgegevens van 08/12/1992 beschikt de gebruiker over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van zijn persoonsgegevens. Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kunt u via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan Doopsuikertje, Begonialaan 24, 9870 Zulte, info@doopsuikertje.be, gratis de schriftelijke mededeling bekomen van uw persoonsgegevens.

Mochten deze gegevens foutief zijn dan kan u vragen om deze te verbeteren of te wijzigen. Deze gegevens kunt u ook via uw account zelf wijzigen en/of zelf aanpassen.

Het is mogelijk dat doopsuikertje.be anonieme of geaggregeerde gegevens kan verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals browser type of IP-adres of de domeinnaam van de website langs waar u naar onze website gekomen bent. Dit is nodig om onze website steeds te verbeteren.

Bij het bekijken van onze website zal uw goedkeuring dan ook worden gevraagd voor het gebruik van cookies op uw computer.
Doopsuikertje.be voldoet hiermee aan de Europese wetgeving voor het gebruik van cookies. Meer informatie kan u vinden op onze website.