Welkom

U verwelkomt binnenkort een baby? Of uw dochter of zoon doet zijn communie of wilt u gewoon een leuk geschenkje bezorgen aan de genodigden van uw huwelijk? Dan bent u bij doopsuikertje.be van harte welkom!


Wij zijn gespecialiseerd in alle doopsuikerartikelen waaronder suikerbonen, geschenken, kaders en leuke hebbedingen. Voor de allerlaatste trends of de klassieke artikelen. Wij verdelen merken zoals Vis Ta Vie (Cd Collection), BB Collections, Suikerbonen van De Bock en Van Parys, enz. Kortom, bij ons zal u alles vinden wat u nodig heeft.

Bij ons kan u alles afzonderlijk bestellen en zelf de presentatie doen maar u kan er ook voor kiezen de presentatie door ons te laten verzorgen, mits een kleine meerprijs.
Hou er wel rekening mee om alles op tijd te bestellen, zo kan u met een gerust hart bevallen en kunnen wij uw bestelling met onze beste zorg afwerken. En als u er niet aan uit geraakt kunnen wij u ook persoonlijk bijstaan met raad en daad.


Aangezien wij enorm veel belang hechten aan service en kwaliteit, doen wij steeds ons uiterste best om dit moment zo fantastisch mogelijk te maken zodat u in alle rust kan genieten van het wonderlijke gebeuren en u zich geen grote zorgen hoeft te maken. We zijn er tenslotte voor jouw mooiste moment(en)...

Veel plezier op onze online shop en contacteer ons gerust bij vragen!