Retourzendingen

Sinds 13 juni 2014 zijn wij als webshop verplicht u een modelformulier aan te bieden indien u gebruik wenst te maken van het herroepingsrecht. Dit formulier kan u vinden onder onze rubriek Klantenservice/Retourneren.

U dient het formulier zo volledig mogelijk te vullen en de artikelen samen met een afdruk van dit document naar ons terug te sturen.

Toelichting omtrent de voorwaarden van terugzending

Indien de producten die u heeft besteld niet aan uw verwachtingen voldoen wegens breuk, beschadiging of verkeerd bestelde producten, dan kan u de goederen binnen 14 werkdagen na ontvangst terugsturen in de ongeopende en originele verpakking.

Producten die gepersonaliseerd zijn met bv een naam, een spreuk, maatwerk, ea,... vallen echter niet onder deze regeling en worden dus nooit teruggenomen.

Wij zullen uw bestelling terugbetalen, zodra wij de producten terug in onze ontvangst hebben. De verzendingskosten om het product terug te sturen zijn ten laste van u.

Indien blijkt dat de goederen beschadigd werden door uw toedoen, dan hebben wij het recht om een deel of het volledige bedrag van de reeds gedane betaling te houden ter compensatie van de beschadigde goederen. Eveneens hebben wij het recht om een deel van de betaling niet terug te betalen en dit als vergoeding voor de reeds gemaakte kosten.

Aarzel niet om eerst ons te contacteren. We zijn ervan overtuigd dat we samen tot een gepaste oplossing kunnen komen. U kan dit doen via mail naar info@doopsuikertje.be